dijous, 13 de febrer del 2014

Padrins de Jocs de falda i moixaines

El divendres 7 de febrer vam començar aquesta activitat. L'alumnat de 4t de Primària i els nens i nenes de P3 i P4 van passar una bona estona cantant i compartint.










10 comentaris:

  1. El dia 7 de febrer vam anar a cantar dues cançons.Als nens i nenes de P3 P4.Els vam ensenyar les cançons arri arri tatanet i sol solet.M'ho vaig passar molt bé.

    ResponElimina
  2. Jo crec que tots ens ho vam passar molt bé. Hi voldriem anar cada divendres, perquè és molt divertit.

    ResponElimina
  3. Sortida
    El dia 7 de febrer vam anar a l'escola dels petits. I a cada un li va tocar un nen-a. Vam fer les cançons, i ami em va tocar un nen que es diu Àner i em va agradar treballar amb ell.

    ResponElimina
  4. Va estar molt bé la relació entre les diferents edats, i així ja no són tant tímids. Jo crec que s' ho van passar molt bé.
    Quim

    ResponElimina
  5. El dia 7 de febrer vam fer l'activitat de moixaines.Vam anar al parvulari i vam ensenyar als menuts dues cançons.A tothom li va agradar el seu fillol o fillola.Ja estem preparant la propera trobada.
    Joan.

    ResponElimina
  6. Jo crec que tots ens ho van passar molt bé. Hivoldria anar cada divendres, perquè és molt divertit. Aleix

    ResponElimina
  7. El 7 de febrer vam fer l'activitat de moixaines. Vam anar al parvulari i vam ensenyar els menuts dues cançons. A tothom li va agradar el seu fillol o fillola. Ja estem preparant la propera trobada.

    Joan Arteaga

    ResponElimina
  8. Els nens petits

    A mi em sembla molt bé ensenyar-lis als nens del parvulari. És molt divertit estar amb ells perquè són molt simpàtics. Són molt riallers i els hi agrada molt aprendre cançons noves.

    Sara Gelabert

    ResponElimina
  9. El dia set de Febrer vam anar a fer de padrins i a mi rm va tocar l'Eric.Es molt simpatic
    molt cariñosialegre i ens o vem passar d'alló mes bé..
    Marc Guallar Ticó..

    ResponElimina
  10. El dia 31 de gener els nens i nenes de 4T de primària van pintar una mà per celebrar el dia de la pau.I a mi'ha agradat molt perquè tenien molts colors..

    Liam.

    ResponElimina